فروشگاه دخترانه

 
 
8 ريزه كاري مهم در آشپزي
|

8 ريزه كاري مهم در آشپزي

مجموعه: نكات مهم آشپزي


8 ريزه كاري مهم در آشپزي

براي اين كه سفيده تخم مرغ خوب پف كند، آن را كاملا از زرده جدا كنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
آشپزي خوب و موفق ريزه كاري هاي زيادي دارد. در اين مطلب به بعضي از نكات مهم آشپزي اشاره مي كنيم.

1 - اگر مرغ، گوشت و ماهي را كه در حال سرخ شدن است قبل از پايان زمان سرخ برگردانيد، اين امر باعث از هم پاشيدن گوشت مي شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
2 - براي اين كه سبزيجات يا گوشت به خوبي سرخ شود، از قابلمه يا ماهيتابه با اندازه مناسب استفاده كنيد.
3 - اگر ماده غذايي مانند گوشت كه بايد روي شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشك خواهد شد.
4 - براي حفظ تردي سالاد و سبزيجات مانند كاهو آن را كاملا خشك كنيد، سپس روغن يا سس را به آن اضافه كنيد.
5 - آشپزهاي ماهر، در زمينه نحوه افزودن نمك به مواد غذايي دقت زيادي مي كنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمك و آب مركبات باعث مي شود گوشت مقدار كمي از مواد را به خود جذب كند و با دور ريختن آب، تمامي نمك و ادويه نيز دور ريخته مي شود و مرغ بي مزه مي شود. بنابراين كمي نمك به مواد اضافه كنيد و بقيه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه كنيد. اگر هم از خرده نان استفاده مي كنيد، ابتدا روي مرغ نمك بريزيد، سپس در خرده نان بغلتانيد.
6 - براي اين كه سفيده تخم مرغ خوب پف كند، آن را كاملا از زرده جدا كنيد، بگذاريد براي مدتي در دماي اتاق بماند. سپس با همزن بزنيد.
7 - براي افزودن كشمش، گيلاس، آلبالو و ... به كيك، آن را در كمي آرد كه براي تهيه كيك اندازه گيري كرده ايد، بغلتانيد سپس به مواد اضافه كنيد تا ته نشين نشود.
8 - براي كاهش ميزان اسيديته در سس هاي حاوي گوجه فرنگي كمي شكر به آن اضافه كنيد تا طعم آن خنثي شود.
منبع : khorasannews.com



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/9/27 
زمان : ۰۹
[ ]